Türkiye (Son Dakika) Karşılıksız aşk dehşetinde bir kötü haber daha!

Karşılıksız aşk dehşetinde bir kötü haber daha!

Paylaş
Karşılıksız aşk dehşetinde bir kötü haber daha!

Adapazarı'nda aşkına karşılık vermediğini için evini bastığı 18 yaşındaki Sevim Kahyaoğlu'nu tabancayla kalbinden vurup öldüren, aynı silahla yaşamına son veren 22 yaşındaki Tolga Yağız'ın ağır yaraladığı genç kızın annesi 35 yaşındaki Yasemin Kahyaoğlu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Olayda ölenlerin sayısı 3’e çıkarken, genç kızın babaannesinin ve halasının tedavileri de sürüyor.

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Romanlar’ın oturduğu İstiklal Mahallesi Hamam Sokak’ta meydana geldi. Tolga Yağız, aşkına karşılık vermeyen Sevim Kahyaoğlu’nun evine geldi ve konuşmak istediğini söyledi. Ancak genç kız, Yağız’ı yine reddetti ve gitmesini söyledi.

>>> OLAY NASIL OLMUŞTU?

Çıkan tartışmanın büyümesiyle öfkelenen Tolga Yağız, belindeki tabancasını çekip girdiği evde genç kızın annesi Yasemin, babaannesi Sevim ve halası Emine Kahyaoğlu’na art arda ateş etti. Vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan 3 kadın, kanlar içerisinde yerde kalırken, Yağız bu kez tabancasını aşkına karşılık vermeyen Sevim Kayhaoğlu’na doğrultup, tetiği çekti.

Kalbinden vurulan Sevim Kahyaoğlu olay yerinde yaşamını yitirirken, dehşet saçan Tolga Yağız bu kez tabancayı şakağına dadayıp tetiği çekerek yaşamına son verdi.
Yaralanan genç kızın annesi Yasemin, babaannesi Sevim ve halası Emine Kahyaoğlu ise çağrılan ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sevim Kahyaoğlu ve Tolga Yağız’ın cenazeleri de otopsi için aynı hastanenin morguna götürüldü.

Saldırı sonrası eve gelen polis ekipleri çok sayıda boş kovan buldu. Ailenin komşuları da dehşet saçan Tolga Yağız’ın aşık olduğu Sevim Kahyaoğlu ile evlenmek istediği, hem genç kızın hem de ailesinin bu evliliğe karşı çıktığını söyledi.

Saldırıda ağır yaralanarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Yoğun Bakım Servisi’nde tadavisi süren Yasemin Kahyaoğlu, bugün yapılan tüm müdahalere rağmen yaşamını yitirdi. Saldırıda yaralanan genç kızın babaannesi Sevim ve halası Emine Kahyaoğlu’nun tedavileri de aynı hastanede sürüyor.

ADAPAZARI (Sakarya),(DHA)

Haberin Devamı