Türkiye (Son Dakika) Kartal’da patates yüklü kamyon devrildi: 1’i çocuk, 2 yaralı

Kartal’da patates yüklü kamyon devrildi: 1’i çocuk, 2 yaralı

Paylaş
Kartal’da patates yüklü kamyon devrildi: 1’i çocuk, 2 yaralı

İstanbul Kartal D-100 Karayolu’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği patates yüklü kamyon orta bariyerlere çarparak devrildi. Kazada biri çocuk 2 kişi yaralandı; yollar patates çuvallarıyla kaplandı

Kadıköy istikametinde ilerleyen Serdar Alpaslan yönetimindeki patates yüklü kamyon, saat 05.00'te Cevizlibağ mevkiinde kontrolden çıkarak devrildi.

Kamyon sürücüsü Serdar Alpaslan ve yanındaki oğlu Erdoğan Alpaslan kupada sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kamyonun içerisinde sıkışan iki kişiyi kısa sürede çıkardı. Sağlık ekipleri baba Serdar ve oğlu Erdoğan’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptık sonra Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.


BELEDİYE EKİPLERİ ÇUVALLARI YOLDAN KALDIRDI


İtfaiye ve polis ekipleri çevrede yola savrulan patatesler nedeniyle başka bir kazanın yaşanmaması için D-100 Karayolu'nu bir süre çift taraflı trafiğe kapatırken trafik yan yoldan sağlandı. Kamyondan yola savrulan patatesler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol ve Bakım ekipleri tarafından temizlendi.



Devrilen kamyon ise yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından kaldırılldı. Bir süre tek şeritten ilerleryen trafik kaza yapan kamyonun kaldırılmasından sonra normale döndü.

Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı