Spor Kartal güvencesi tecrübesi

Kartal güvencesi tecrübesi

Paylaş
Kartal güvencesi tecrübesi

Guti, Quaresma ve Fatih Tekke gibi yıldız transferleriyle bu sezon ligde ve Avrupa'da başarıyı hedefleyen Beşiktaş, tecrübeli kadrosuna güveniyor

Geçen sezon Rüştü Reçber, İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve İbrahim Toraman gibi tecrübeli oyuncularını kadrosunda tutan siyah-beyazlı takım, mevcut kadrosuna yeni deneyimli oyuncular katarak başarıyı hedefliyor.

Beşiktaş’ın bu sezonki yaş ortalaması 27,8 olurken, kadrosunda 30 yaş ve üstünde 13 futbolcu bulunuyor. Siyah-beyazlı kulüp, Rüştü, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Yusuf gibi tecrübeli isimlerin yanına Guti, Fatih Tekke ve Quaresma gibi uluslararası deneyime sahip başka tecrübeli oyuncuları kattı.

30 YAŞ VE ÜSTÜNDE 13 FUTBOLCU

Beşiktaş Futbol Takımı’nın bu sezonki 29 kişilik kadrosunda 30 yaş ve üstünde 13 oyuncu bulunuyor.

Siyah-beyazlı takımın 37 yaşındaki kalecisi Rüştü Reçber, takımın en yaşlı oyuncusu olurken, İbrahim Üzülmez 36, Yusuf Şimşek 35, Guti 34, Fatih Tekke ve Mehmet Auerilo 33’er, Ferrari, Ernst ve Nihat Kahveci 31’er, Zapotocny, Tabata, Ekrem Dağ ve Nobre 30’ar yaşlarıyla takımın diğer tecrübeli oyuncuları olarak ön plana çıktı.

YENİ TRANSFERLER TECRÜBELİ İSİMLERDEN

Siyah-beyazlı kulüp, bu sezon transfer stratejisini yıldız oyuncular üzerine kurarken, bu oyuncuların tecrübeli olması da dikkati çekti.

Quaresma ile ilk yıldız transfer bombasını patlatan ve Guti ile devam eden Beşiktaş, son olarak Mehmet Auerilo ve Fatih Tekke gibi tecrübeli oyuncuları aldı.

Bu oyuncuların yanında Hilbert’i kadrosuna katan kulüp, savunmaya ise Ersan ile kaleci Cenk’i alarak genç takviyesinde bulundu.

7 GENÇ OYUNCU VAR

Tecrübeli oyuncuların yanı sıra siyah-beyazlı takımın bu sezonki kadrosunda 7 genç oyuncu da kendilerine yer bulabildi.

Rüştü ve Hakan Arıkan’ın yokluğunda kalede görev yapan 22 yaşındaki Cenk Gönen, takımının kaledeki geleceği olarak görülürken, Ersan, Rıdvan, İsmail, Onur, Necip ve Ali Kuçik de Beşiktaş’ın gelecek vadeden futbolcuları olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı