Spor Kartal'ın keyfi yerinde!

Kartal'ın keyfi yerinde!

Paylaş
Kartal'ın keyfi yerinde!

Spor Toto Süper Lig 26. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek ligde ikinci sıraya yükseldi. Beşiktaş'ın gollerini Veli Kavlak (2'), Mustafa Pektemek (8') ve Atiba Hutchinson (69') kaydetti

Spor Toto Süper Lig 26. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk etti. Maça hızlı başlayan ev sahibi Beşiktaş 2. dakikada Akhisar Bld.Spor'da Emrah Eren pas yaptığı hata sonrasında araya giren Veli Kavlak'ın ceza sahası dışından attığı şık golle ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden 6 dakika sonra Motta'nın sol kanattan açtığı topa yükselen Mustafa Pektemek kafa vuruşu ile topu ağlara göndederek Beşiktaş'ı 8. dakikada 2-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı be Beşiktaş soyunmaodasına 2-0 önde gitti.

Maçın ikinci yarısında da sahaya hakim olan ve farkı arttırma çabasına giren Beşitaş'ta 69. dakikada kazanılan köşe vuruşunda Oğuzhan Özyakup ortasını Necip Uysal'a gönderdi ve Necip Uysal'ın kafa vuruşunda top savunmadan sekti. Seken topu iyi takip eden Atiba Hutchinson topu Akhisar Belediyespor fileleri ile buluşturarak skoru 3-0'a getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek ligde 50 puanla 2. sırada yer almayı başardı.

Haberin Devamı