Kaş Kaş Belediyesi'nde yılın son meclisi

Kaş Belediyesi'nde yılın son meclisi

Paylaş
Kaş Belediyesi'nde yılın son meclisi

Kaş Belediyesi'nde yılın son meclisi

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- Kaş Belediyesi'nin aralık ayı olağan toplantısı yapıldı.

Kaş Belediyesi'nin 2019 yılı son meclis oturumu gerçekleştirildi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ın babasını kaybetmesi nedeniyle katılmadığı toplantı, Belediye Başkanvekili Fırat Demirci'nin yönetiminde yapıldı. Meclisin açılışında AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti grupları adına söz alan üyeler, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'a, babasının vefatı nedeniyle taziyelerini iletti. Ardından gündeme geçildi.

Kaş'a bağlı Kalkan Mahallesi 162 ada 8 ve 13 nolu parsellerde yapılan koruma amaçlı imar planı değişikliği, komisyondan geldiği şekliyle oybirliğiyle kabul edildi. Kaş merkez ve Çerçiler mevkisi imar revizyonu planı, oybirliğiyle görüşülmek üzere İmar Komisyonu'na havale edildi. Gündemin 4. maddesi olan Kaş Belediyesi norm kadro güncellemesi oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin 5. maddesi olan Kaş'a bağlı Çavdır ve Ova mahallerde yapılacak olan kadastro çalışmalarında görev alacak 6'şar kişilik görevli listesi oybirliğiyle kabul edildi. 4-5 Kasım 2019 tarihlerinde İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılan World Travel Market London Fuarı'na katılan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ın, yeni yurt dışı fuarlara katılması için belediye meclisince yetki verilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin 8. maddesi olan Bem- Bir- Sen Memur Sendikası ile sosyal denge tazminatı imzalanması konusunda Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'a yetki verilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin son maddesi olan Kaş Belediyesi araç yönergesi görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.

Kaş Belediye Başkanvekili Fırat Demirci, meclis toplantısı sonunda yaptığı konuşmada, "Bugün tüm maddeler oybirliğiyle kabul edildi. Tüm gruplara teşekkür ediyorum" dedi.

Kaş Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı