Demre Kaş ve Demre'de 23 Nisan coşkusu

Kaş ve Demre'de 23 Nisan coşkusu

Paylaş
Kaş ve Demre'de 23 Nisan coşkusu

Kaş ve Demre'de 23 Nisan coşkusu

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası 23 Nisan coşkusunu Antalya'nın Kaş ve Demre ilçelerinde yaşattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, TBMM'nin kuruluşunun 101. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın armağan ettiği çocuklara yaşatmak için mobil konserlerini sürdürdü. Mobil etkinlik araçları bu kez koronavirüs önlemleri ve kuralları çerçevesinde Kaş ve Demre'de konserlerine devam etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası konserlerine Kaş'a bağlı dünyaca ünlü turizm merkezi Kalkan'da başladı. Gökseki, Kaş merkez, Çerçiler ve Ağullu mahallelerinde konserlere devam eden ekip, sonrasında Demre'ye geçti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, Demre'deki konserlerine Kekova'daki Üçağız Mahallesi'nde başladı. Sırayla Demre'ye bağlı Çevreli, Kapaklı, Karabucak, Alakent, Gökyazı, Yaylakaya ve Beymelek mahallelerinde devam eden konserlerde başta Gençlik Marşı, Onuncu Yıl Marşı, İzmir Marşı olmak üzere marşlar, çocuk şarkıları, kahramanlık türküleri söylendi. Animasyon ekipleri, çocuklara oyunlar ve maskot gösterileriyle keyifli anlar yaşattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanları, çocuklara bayrak ve uçurtma dağıttı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı