Siyaset Kaset skandalından AK Parti'yi sorumlu tuttu
Paylaş
Kaset skandalından AK Parti'yi sorumlu tuttu

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Gaziantep Milletvekili adayı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın cinsel içerikli görüntülerin internette dolaşmasına sert tepki gösterip, AK Parti iktidarını suçladı

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Gaziantep Milletvekili adayı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, MHP genel başkan yardımcılıkları görevlerinden istifa eden Adana Milletvekili Recai Yıldırım ve Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu’na ait olduğu öne sürülen cinsel içerikli görüntülerin internette dolaşmasına sert tepki gösterip, AK Parti iktidarını suçladı.

Haberin Devamı

’Vicdanları kanatan kaset siyaseti’ başlıklı yazılı açıklama yapan Edip Semih Yalçın, "Ahlaksız insan taslaklarının ahlak hedefine koyarak Türk milliyetçilerini vurmaya çalıştığı silah, geri tepecektir. Bu silahın namlusu korkaklık, kurşunu alçaklık, tetiği kahpeliktir. Kabzası da işbirlikçi AKP iktidarıdır. Silahın tetiğini çekenler namussuzlar ve zalimlerdir. Bu silah, onu kullananları vuracaktır" dedi.

Türk milliyetçileri üzerine yıllardır oynanan seviyesiz ve pespaye oyunların bütün rezaletiyle sürdüğünü ifade eden Yalçın, şöyle devam etti:

"Bu oyunların devamının gelmesi bizim için sürpriz olmayacaktır. Ancak Milliyetçi Hareket, bir takım soysuzların düzenlediği tezgahları boşa çıkaracak güçtedir. Elbette siyaset yürüyüşünde yoldan çıkanlar her zaman bulunacaktır. İnandığı ve yaşadığı değerlere aykırı fiil ve davranışlarda bulunanlar çıkacaktır. Kirli oyunlar tertipleyenlerin tezgahına düşenler hep olacaktır. Ancak hatalar kişiseldir.

Haberin Devamı

Türk milliyetçilerinin verdiği 40 yıllık fazilet mücadelesi, kimsenin şahsî kabahatleri yüzünden zarar görmeyecektir. Şurası iyi bilinmelidir ki Türk milliyetçileri, kendi ilke ve inançlarını çiğneyenler kim olursa olsun, aralarında barındırmamıştır, bundan sonra da barındırmayacaktır. Çürüyen yapraklar elbette düşecektir. Ancak ulu dava çınarının gövdesinden daima yeni filizler fışkıracaktır."

"YATAK ODASINA GİRİLEN METODU REDDEDİYORUZ"

MHP camiasının mensuplarından bazılarının nefislerinin ortaya dökülmesi, Milliyetçi Hareket’in etine aşerenlerin hangi tıynette olduğunu ortaya koyması bakımından manidar olduğuna dikkat çeken Yalçın’ın açıklaması şöyledevam etti:

"Bu vesileyle internet ortamında servis edilen çirkin görüntüler, sinsi planlarına engel olarak gördükleri Türk milliyetçilerinin ahlakını sorgulamaya kalkanların ne kadar haya ve namus yoksunu olduğunu göstermiştir. Bu alçakça siyasi yöntemler yeni değildir. Daha önce denenmiştir, bundan sonra da denenecektir. Ancak bunların hiçbiri Türk milliyetçilerinin iktidar yürüyüşüne engel olamayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, insanların yatak odalarına kadar girilmesiyle gizliliği ortadan kaldıran, kişisel dokunulmazlıkları yok eden bütün metot ve mekanizmaları reddediyoruz. Vicdanları kanatan bu tür aşağılık yöntemlerin siyasi çıkar uğruna kullanılmasını şiddetle kınıyoruz.

Haberin Devamı

Siyasette rekabeti kin, nefret ve husumete vardıranlar, Milliyetçi Hareket’i namussuzca lekelemeye, kamuoyu vicdanında mahkum etmeye kalkmışlardır. Onlar, her türlü alçakça, ahlaksızca yöntemi kullanmakta beis görmemekte, meşru saymaktadırlar. Ancak bilmelidirler ki Türk milleti faziletli, namuslu ve hakkaniyetlidir. Milletimiz, haklıyı haksızdan, namusluyu namussuzdan ayıracak ferasettedir. Türk milleti, asıl hayasızlığın, oy avcılığı uğruna başkalarının günahlarını ortaya sererek, kendi sefillik ve rezilliklerini ele vermek olduğunu iyi bilmektedir.

Türk milleti, teslimiyetçi varlıkları ile milleti yok sayan ve sorunlarına çözüm üretemeyen, oy devşirmek için her türlü seviyesizliği yöntem olarak seçen, başkalarının ırz ve namusunu ortaya sererek hayasızca siyaset yapanlara hiçbir zaman itibar etmemiş, buna tevessül edenleri de hiçbir zaman affetmemiştir. Milletimiz, böylesi aşağılık metotlardan her zaman iğrenmiş, tiksinmiştir."

Haberin Devamı

(DHA)