Spor Kasımpaşa hakemden dertli...

Kasımpaşa hakemden dertli...

Paylaş
Kasımpaşa hakemden dertli...

Kasımpaşa hakemden dertli...

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa’nın futbol şube sorumlusu Süha Sidal, hakem kararlarının sonucu etkilediğini savundu.

Fiyapı İnönü Stadı’nda dün akşam Beşiktaş ile yaptıkları mücadeleyi AA muhabirine değerlendiren Sidal, 3 puanı hak eden bir performans ortaya koyduklarını, ancak hakemin verdiği kararlarla futbolcularını baskı altına aldığını, bu nedenle de beraberliğe razı olduklarını ileri sürdü.

Takımlarının 1-0 önde olduğu dakikalarda futbolcuları Hüseyin’e yapılan bir faulü vermeyen hakem Bülent Yıldırım’ın akabinde faul olmayan bir pozisyonda siyah-beyazlı ekip lehine düdük çaldığını, üst üste gelen bu kararlar neticesinde kulüp başkanı Hasan Hilmi Öksüz’ün fenalaştığını ifade eden Sidal, "Üst üste gelen bu pozisyonlardan sonra başkanımızın tansiyonu yükseldi ve fenalaştı.

Protokol tribününün salonuna alınarak kendisine müdahale edildi ve tedavi altına alındı" dedi.

Beşiktaş karşısında aldıkları 1 puanın sevindirici olduğunu ancak galip gelemedikleri için de üzüldüklerini ifade eden Sidal şöyle konuştu: "Beşiktaş karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. 3 puanı hak ettiğimize inanıyorum. Ama maalesef hakemin bize uyguladığı baskı sonucu bir puana razı olduk. Hakem ters kararlar sonucu takımımızı baskıya aldı. Çok açık ve net olarak söylüyorum. Barış’a gösterdiği sarı kart ile Beşiktaşlı Ersan’a göstermediği sarı kart bunu açık ve net olarak ortaya koyuyor. Büyük bir takımdan bir puan almak tabi ki güzel ama 3 puan alamadığımız için üzgünüz."

Haberin Devamı