Ekonomi Kaskoda yeni ürünler pazarı büyütüyor

Kaskoda yeni ürünler pazarı büyütüyor

Paylaş
Kaskoda yeni ürünler pazarı büyütüyor

Kaskoda son dönemde piyasaya sunulan yeni ürünler bir yandan kasko pazarını büyütürken, bir yandan da uyun fiyatları ile tüketicinin cebini rahatlatıyor.

Sigorta şirketleri son dönemde kasko sigortalarında pazara sundukları yeni ve uygun fiyatlı kasko poliçeleri ile tüketicilerin ilgisini çekiyor. Bugüne kadar kasko denildiği zaman akla gelen ‘yüksek fiyat’ algısını kırmak isteyen sigorta şirketleri bir yandan trafik sigortalarına ek kasko teminatları vererek, bir yandan da fiyatı 200 TL’den başlayan ‘Mini kasko’ ürünleri sunarak müşterinin bu konudaki ihtiyacına cevap veriyor. İlgi çeken kasko ürünlerinden birisi de Sompo Japan Sigorta’nın geçtiğimiz aylarda piyasaya sunduğu ‘’Mini Kasko’ ürünü. ‘Fiyatı mini, kapsamı dev’ sloganı ile pazara sunulan ürün şimdiden pazarda bir hareketlilik yaşattı. Yeni nesil kasko ürünlerinin sigortalıların beğenisini kazandığını belirten Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, “Sompo Japan Sigorta olarak değişen piyasa koşullarında yükselen fiyatlardan dolayı kasko yaptırmayan ya da daha önce yenilemekten vazgeçen araç sahiplerini düşünerek, ihtiyaçları doğrultusunda Mini Kasko ürününün geliştirdik” dedi.

Haberin Devamı

200 LİRADAN SATILIYOR

Mini Kasko ürünü 200 TL’den başlayan fiyatlarla piyasaya sunuldu. Mini Kasko kapsamında müşteriler İhtiyari Mali Mesuliyet, Ferdi Kaza ve Asistans Hizmetleri’nden istediklerini poliçelerine ekleyerek, teminat kapsamını genişletebiliyor. Ayrıca asistans hizmetleri kapsamında araç çekme, araç kurtarma ve kiralık araç hizmetlerinden yararlanabiliyorlar.

Şimşek, Mini Kasko’nun isminin her ne kadar ‘mini’ olsa da, sunduğu kapsamlı hizmetlerle fiyat performans açısından önemli bir ürün olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Mini Kasko ürünümüzü güçlü bir reklam kampanyası ile destekliyoruz. Sompo Japan Sigorta olarak kurum kültürümüzün bir parçası olan çeviklik anlayışı çerçevesinde, müşterilerimizin ihtiyaçları her ne ise bunu hızla tespit edip, anında çözüm üretmeye odaklı çalışıyoruz. İşte, Mini Kasko da bu çevik yaklaşımın bir ürünüdür.”

Haberin Devamı