Türkiye (Son Dakika) Katil abinin adamı yakalandı! Eski vekilin evinden 8 milyonluk soygun yapmış!

Katil abinin adamı yakalandı! Eski vekilin evinden 8 milyonluk soygun yapmış!

Paylaş
Katil abinin adamı yakalandı! Eski vekilin evinden 8 milyonluk soygun yapmış!

Kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu öldürdüğü için her yerde aranan ve 2 silahlı saldırıya karışan Erhan Timuroğlu'nun adamı Cüneyt Ataoğlan gözaltına alındı. Erhan Timuroğlu ile ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı

Erhan Timuroğlu’nun, kız kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu sevgilisi olduğu iddia edilen Bekir Teker’le sinemaya gittiği için öldürdüğü öne sürüldü.

Ancak Bekir Teker, daha sonra yaptığı açıklamada, Ceylan Timuroğlu’nun sevgilisi olmadığını, olay günü de sinemaya gitmediğini açıkladı.

EVİNİ VE İŞYERİNİ KURŞUNLADI


Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet gazetesine el bombalı saldırı sanığı Erhan Timuroğlu, her yerde aranırken mayıs ayında M.İ. adlı işadamından 200 bin dolar haraç almak için silahla ofisine giderek tehdit ettiği, evini ve işyerini kurşunladığı ortaya çıkmıştı.

Posta

GALERİYİ KURŞUNLADI


Polis, Erhan Timuroğlu’nu iki olaydan her yerde ararken, bu kez Kadıköy’de ortaya çıktı. Önceki akşam Kadıköy’de bir galeride Kalaşnikofların da kullanıldığı çatışma çıktı. Olayda yoldan geçen iki kişi hafif şekilde yaralandı.


AYLARCA BULUNAMADI


Polis galeriye saldıran grupta Erhan Timuroğlu’nun da olduğunu belirledi. Saldırı yapılan galerinin Bekir Teker’e ait olduğu, saldırı sırasında da Teker’in galeride olduğu belirlendi. Aylardır aranmasına rağmen bulunamayan Erhan Timuroğlu’nu yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü’nün yanı sıra Organize Şube Müdürlüğü de devreye girdi.




KALAŞNİKOFLU SALDIRIYA İLK GÖZALTI
Kadıköy’deki Kalaşnikoflu saldırı olayında kullanılan otomobilleri temin ettiği saptanan, Erhan Timuroğlu’nun adamı Cüneyt Ataoğlan Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği’nin ortak operasyonu ile yakalandı. Hakkında 50 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Cüneyt Ataoğlan’ın çok sayıda işadamının evini soyduğu bildirildi.


Abisi tarafından öldürülen Ceylan Timuroğlu'nun yürek yakan paylaşımı!

2 LÜKS ARAÇ ÇALMIŞ


Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, Cüneyt Ataoğlan’ın (28) Tuzla’da bir evde gizlendiğini belirledi. Eve operasyon düzenlendi. Cüneyt Ataoğlan gözaltına alındı. Aramada, bir lüks otomobil, Smith Wesson tabanca, 4 antika halı, 5 kol saati, 4 avcı bıçağı, 10 parça gümüş eşya ve sahte kimlik çıktı.

Posta

Emniyette sorguya alınan Cüneyt Ataoğlan’ın, kız kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu öldürmekle suçlanan Erhan Timuroğlu’na geçtiğimiz mayıs ayında kendisine haraç vermeyen işadamı M.İ’nin evi ve işyeri ile önceki gün Kadıköy’de eski ortağı Bekir Teker’in işyerinin kurşunlarken kullandığı 2 lüks otomobili çaldığı ortaya çıktı. Ataoğlu’nun M.İ’nin ev ve işyerinin kurşunlanmasında kullandığı Porsche otomobili geçen Nisan’da Beykoz’da I.P’nin evinden çaldığı belirlendi. Önceki gün Bekir Teker’in galerisine yapılan baskında kullandığı Mercedes otomobili de Başakşehir’den işadamı E.Ç.B’den çaldığı anlaşıldı.

Posta

YAPTIĞI SOYGUNLAR ŞOKE ETTİ!


Ataoğlu’nun bu hırsızlıklar dışında, 15 Ekim 2016 günü Üsküdar’da bir milletvekilinin evine girerek ziynet eşyasını çaldı. 21 Nisan 2017 günü Çengelköy’de eski milletvekilinin evinden 800 bin dolar, 5 milyon lira değerinde ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı.

Çekmeköy’de 8 Mayıs 2017 günü bir siteye girerek 5 kişinin evinden 470 bin lira çaldı. 9 Mayıs 2017 günü Beykoz’da işadamı D.A.E’nin villasına girerek 500 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldı. 25 Mayıs’ta Büyükçekmece’de B.D’nin evinden elektronik eşya ve ziynet eşyası çaldı.

27 Mayıs’ta işadamı H.O’nun evinden 45 bin euro, 50 bin lira para ve ziynet eşyaları çaldı. 28 Mayıs günü Beşiktaş’ta C.J.T’nin evinden 7.30 BMV lüks otomobil ve çelik kasa içerisindeki 400 bin lirayı aldı.

Son olarak 3 Haziran 2017 günü Büyükçekmece’de işadamı F.E’nin evinden 2 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve Smith Wesson tabanca alarak kaçtı.

Haberin Devamı