Dünya Katil Playboy kızı

Katil Playboy kızı

Paylaş
Katil Playboy kızı

25 yaşındaki Playboy yıldızı Kelsey Turner bir otomobilin bagajında cesedi bulunan 71’lik psikiyatrı öldürmekten tutuklandı

ABD Las Vegas’ta psikiyatr Thomas Burchard’ın (71) cesedi, bir otomobilin bagajında çürümeye yüz tutmuş halde bulunmuştu. 3 haftadır yürütülen soruşturmada, Playboy ve Maxim gibi dergilerin yıldızı Kelsey Turner (25) birinci dereceden şüpheli olarak tutuklandı. Turner’ın yakınları psikiyatr ile internetten tanıştıklarını, yıllardır görüştüklerini ve Kelsey’nin California’da çocuklarıyla yaşadığı evin kirasını psikiyatrın ödediğini söyledi. İddiaya göre; doktor her hafta ayrıca Turner’a 4 bin dolar gönderiyordu.

Haberin Devamı

KAVGA SESLERİ

Ancak Turner’ın yaşadığı evde son zamanlarda sık sık gürültülü partiler veriliyor, kavga çıkıyor ve polis çağrılıyordu. Burchard kira ödemeyi bırakınca ikilinin arası açıldı. Turner, daha önce yaşadığı Las Vegas’a yeniden taşınmak zorunda kaldı. Burchard’ın ölüm haberi, bu olayların hemen akabinde geldi. Polis, Burchard’ın öldürüldüğü silahta Turner’ın parmak izine rastladı. Turner, 8 Nisan’da hakim karşısına çıkacak.