Gündem Katlı pazarda kanlı baskın

Katlı pazarda kanlı baskın

Paylaş
Katlı pazarda kanlı baskın

Adapazarı'ndaki katlı pazar yerine pompalı tüfekle düzenlenen baskında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi merkezinde bulunan katlı pazar yerine, halkın çok yoğun olduğu bir saatte pompalı av tüfeğiyle gelen ‘Murat’ isimli bir kişi, alacak yüzünden tartıştığı Süleyman Çelen'e kurşun yağdırdı.

Haberin Devamı

Halkın yoğun olduğu saatte yaşanan bu hesaplaşmada, Süleyman Çelen kaldıldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, olay sırasında katlı pazaryerinde bulunan alışveriş yapmakta olan 4 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelere kaldırıldılar.

Adapazarı'nda, gerçek bir can pazarının yaşandığı olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında, şehir merkezinde bulunan katlı pazaryerinin Adapazarı Gar tarafındaki giriş kapısında meydana geldi. Motorsikletiyle ve elinde pompalı av tüfeğiyle olay yerine gelen Murat adlı kişi, burada fidancılık işi yapan 45 yaşındaki Süleyman Çelen ile tartıştı.

ÖNCE TARTIŞTI SONRA ATEŞ ETTİ

Görgü tanıklarının ifadesine göre; pazaryerinin içerisindeki dükkanda herkesin gözleri önündeki tartışma sırasında öfkeli genç, tüfeğiyle daha sonra ateş etmeye başladı.

Haberin Devamı

Halkın yoğun olduğu saatte yaşanan olayda Süleyman Çelen, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, alışveriş yapmakta olan 44 yaşındaki İhsan Keleş, Yaşar Tozan ile açık kimliği belirlenemeyen iki kişi olmak üzere 4 kişi yaralandı. Saldırgan, daha sonra pompalı av tüfeğiyle tekrar motorsikletine binerek oradan kaçtı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslara, pazaryeri esnafı tarafından kucakta taşındılar. Çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan 2'sinin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Katlı pazaryerindeki hesaplaşma sonrası bazı esnaf gözyaşlarını tutamayarak ağlarken, esnafın bir bölümü de kepenk kapattı.

Polis, kanlı saldırıyı gerçekleştiren Murat adlı kişiyi arıyor.

Zafer TOKUŞ/Aziz GÜVENER/ADAPAZARI(Sakarya), (DHA)