Türkiye (Son Dakika) Katliam yapan çoban ölü bulundu

Katliam yapan çoban ölü bulundu

Paylaş
Katliam yapan çoban ölü bulundu

Batman'da 7 kişiyi katleden çobanın köye girerken fark edilince intihar ettiği ileri sürüldü..

Batman’ın Kozluk ilçesi Örensu köyünde geçtiğimiz gün av tüfeğiyle 7 kişiyi katleden çoban Fevzi Taş’ın, evindeki para ve ziynet eşyaları için olayın yaşandığı köye girerken köylüler tarafından fark edilince intihar ettiği iddia edildi. Edinilen bilgiye göre, olaydan sonra kayıplara karışan çoban Feyzi Taş, bugün öğle saatlerinde köye geri dönerek köydeki evinde bulunan 5 bin TL nakit para ve 7 adet altın bileziği almak istedi. Köyde pusu kuran jandarma ekipleri tarafından fark edilen Taş’a teslim olması için uyarı yapıldı. Jandarmanın uyarı yaptığı esnada köy girişinde vatandaşlarla karşılaşan Taş’ı gören köylüler çobana silah çekti. Köylüler tarafından fark edilen katil zanlısı Taş’ın, kurtulamayacağını anlayınca elindeki silahı çenesine dayayarak intihar ettiği iddia edildi. Taş, olay yerinde hayatını kaybederken, köyde bulunan jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

"ALLAH AĞLAYACAK ŞEYTAN GÜLECEK"

Kız meselesi nedeniyle 'Kızınızı veriyorsanız verin yoksa bayramdan sonra şeytan size gülecek, Allah ağlayacak' dediği iddia edilen köy çobanının öldürdüğü 7 kişi Batman Merkez Aydınkonak köyü mezarlığında yan yana defnedildi. Batman Valisi Azmi Çelik, saldırıyı gerçekleştiren Fevzi Taş ile beraber 2 kişinin daha arandığını ve bir gözaltının olduğunu söylemişti.

VALİLİK 'İNTİHAR' DEDİ

Batman Valiliği, Kozluk ilçesine bağlı Örensu köyünde 7 kişinin öldürülmesi olayının şüphelisi çoban Fevzi Taş’ın intihar ettiğini bildirdi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Kozluk ilçesine bağlı Örensu köyünde 2 Ağustos 2014 tarihinde meydana gelen ve 7 vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan silahlı saldırı olayının şüphelilerinden Fevzi Taş isimli şahıs, olayın meydana geldiği köyün yakınında saat 16.30 sularında av tüfeği ile intihar etmek suretiyle, hayatına son vermiştir" ifadeleri kullanıldı. Örensu köyünde 7 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla aranan çoban Fevzi Taş, olayın meydana geldiği köyde ölü bulunmuştu.

Haberin Devamı