Gündem Kavga cinayetle bitti

Kavga cinayetle bitti

Paylaş
Kavga cinayetle bitti

İşyerlerinde saldırıya uğrayan 2 kardeş hayatını kaybetti

Saldırganların otomobille kaçtığı olay yerinde hayatını kaybeden kardeşlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Merkez Yakutiye İlçesi, Şükrüpaşa Mahallesi, Şıhköyü Caddesi'nde, bugün sabah saatlerinde, manav işleten Ferhat ve Cüneyt Tufanç kardeşler, işyerlerine sebze-meyve getiren, nakliyeci oldukları belirlenen ve isimleri Y.A, S.A. ve B.S.A. olduğu öğrenilen amca çocuklarıyla bugün bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Haberin Devamı

Manav dükkanı önünde iki taraf arasındaki kavga, araya giren vatandaşlar tarafından önlendi. Kavgadan sonra mahalleden ayrılan nakliyeci akrabalar, bugün saat 18.00'de ellerinde silahla geri döndüler. Ferhat ve Cüneyt Tufanç kardeşlerin işlettikleri Köşem Manavı'na giren saldırganlar, ellerindeki silahları ateşlediler. Saldırıda, 31 yaşındaki Ferhat Tufanç kalbinden ve göğsünden aldığı kurşunlarla hayatını kaybederken, vücuduna üç kurşun isabet eden 33 yaşındaki Cüneyt Tufanç'a olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp masajı yaptı.

Ambulansla ağır yaralı olarak Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Cüneyt Tufanç, burada yapılan müdahaleye karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saldırıda ağır yaralanan 57 yaşındaki baba Fahrettin Tufanç ise Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba Fahrettin Tufanç'ın durumunun da ağır olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Olaydan sonra saldırganlar bir otomobille kaçarken, polis ekipleri kardeşlerin sabah kavga ettiği nakliyeci amca çocuklarının peşine düştü. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı bölgede, manav dükkanında hayatını kaybeden Ferhat Tufanç'ın cesedi ambulansla Aziziye Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen Tufanç kardeşlerin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Zafer KUMRU/ERZURUM, (DHA)