Türkiye (Son Dakika) Kavga ederken ayırdığı kişi, silahla gelip öldürdü!

Kavga ederken ayırdığı kişi, silahla gelip öldürdü!

Paylaş
Kavga ederken ayırdığı kişi, silahla gelip öldürdü!

İstanbul Pendik’te yol kavgasına tutuşan iki kişiyi ayıran Bayram Baydar adlı, kavganın ardından iş yerini basan sürücü tarafından silahla vurularak öldürüldü

Sabah saatlerinde İstanbul Pendik'te yol verme yüzünden tartışan iki araç sürücüsü kavga etti. Aynı sokakta iş yeri olan Bayram Baydar (45) kavgayı ayırdı. Olaydan 10 dakika sonra, kavga eden sürücülerden Engin K., Baydar’ın iş yerine gelerek tekrar tartışmaya başladı.

Kavgaya dönen tartışma sonrası sürücü Engin K. yanında bulunan silahla Baydar’ı vurdu. Ağır yaralanan Baydar, yakındaki bir hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.


SİLAHINI ALIP GELMİŞ


Olay anını gören bir tanık o anları aktarırken, "Yol verme yüzünden bir tartışma oldu Bayram abi ile. Adam sonra gitmiş silah alıp gelmiş; bir de baktık adam yerde yatıyor. Yol yüzündenmiş" dedi.

O anları aktaran bir diğer tanık ise, "Yoldan dönüş meselesi. Eşim görüyor ağız kavgasıymış. Minibüsten 4-5 kişi iniyor. Burada arkadaş geliyor ayırmaya. Adam arabaya biniyor ama adam sarhoş. Sağa sola gidiyor, düz gidemiyor. Bu arkadaş da sağa çeksene demiş; yardımcı olmaya çalışıyor. Küfür falan herhangi bir şey yok. Dediği sadece ’Sağa gelsene’... Ondan sonra gidiyorlar adamı geri gelip vuruyorlar" diye konuştu.

Haberin Devamı