Gündem Kavgayı ayırmak isterken öldü

Kavgayı ayırmak isterken öldü

Paylaş
Kavgayı ayırmak isterken öldü

İstanbul Sultangazi'de iki komşu aile arasında alacak-verecek meselesinden çıkan kavgayı ayırmaya çalışan 38 yaşındaki Hekim Zengin, 7 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybetti

Ortak aldıkları ev nedeniyle aralarında alacak-verecek meselesi bulunan Mehmet Özgen ve Hanifi Acer dün akşam kavga etti. Karakolluk olan iki komşunun sabah da devam eden kavgasına yakınları da karışınca gerginlik daha da büyüdü. Satır, bıçak ve tabancanın da kullanıldığı kavgayı ayırmak için araya girdiği iddia edilen Hekim Zengin sırtına, karnına ve bacağına aldığı 7 bıçak darbesi ile ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Yakınları tarafından Özel Gazi Hastanesi’ne kaldırılan Hekim Zengin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 15 kişinin karıştığı kavgada Perihan Özgen, Mehmet Ali Özgen, Felemez Özgen, Zülküf Acer bıçak ve sopa darbeleriyle yaralanırken, Hanifi Acer ise bacağına isabet eden mermi ile yaralandı.

Birbirlerine öldüresiye darbeler vuran komşu aileler, kavga sırasında birbirlerine ait araçlara da zarar verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, kavga eden tarafları ayırmakta güçlük çekti.

Çok sayıda takviye ekibin gelmesi ile taraflar gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Hekim Zengin’i bıçaklayarak ölümüne neden olanları tespit etmeye çalışan polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda 2 kişiyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Murat DELİKLİTAŞ/İSTANBUL, (DHA)