Eğitim - Kariyer Kavram'da başarı planlı çalışmayla geliyor

Kavram'da başarı planlı çalışmayla geliyor

Paylaş
Kavram'da başarı planlı çalışmayla geliyor

2015-2016 Eğitim Öğretim döneminde, YGS'de birçok il birincisi ve Türkiye geneli dereceler çıkaran Kavram Okulları öğrencilerinin yüzde 90'ı YGS'de başarılı oldu

TEOG sınavına giren öğrencilerden 38’i 120 soruya 120 doğru cevap verdi. 26 öğrenci de sınavı 1 yanlışla tamamlayarak dereceye girdi. Kavram Okulları başarının sırrını, ‘yeteri kadar ve planlı çalışmayı öğretmek’ olarak açıklıyor. Kavram Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan okullarda, etüt ve özel öğretim kurs merkezlerinin tamamında öğrencilerin hem bireysel hem sosyal gelişimlerine önem veriliyor.

Haberin Devamı

Özel Öğretim Kursları düzenleniyor

Kavram Eğitim Kurumları, Kampüs okullar, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, temel lise, etüt merkezleri, kurs merkezleri gibi yelpazesi geniş bir alanı kapsıyor. Tüm bu okullar MEB ve ÖSYM sınav formatına uygun olarak öğretim programlarını yürütüyor. Kavram Temel Liseleri, üniversiteye hazırlanmak, kariyer planlamasını erkenden yapmak isteyen öğrencilere de hitap ediyor. Etüt merkezleri ilkokul, ortaokul öğrencilerine okula yardımcı TEOG hazırlık eğitimlerini sağlarken, YGS-LYS hazırlıkları için özel öğretim kursları düzenleniyor. Kavram Eğitim Kurumları okul çalışmaları dışında tecrübesini yayıncılık alanında Kavram Yayınları ile sürdürüyor.