Türkiye (Son Dakika) Didim'de tüyler ürperten olay... Kimliği belirlendi!

Didim'de tüyler ürperten olay... Kimliği belirlendi!

Paylaş
Didim'de tüyler ürperten olay... Kimliği belirlendi!

Aydın Didim'de, denizdeki kayalıklarda cesedi bulunan kişinin, 78 yaşındaki Alzheimer hastası Emine Aslanparçası olduğu belirlendi

Geçen cumartesi günü, Çamlık Mahallesi yakınlarındaki kayalıklarda bir kadın cesedi olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Ekipler, kadın cesedini kıyıya çıkardı.

Haberin Devamı

Üzerinden kimlik çıkmayan, vücudunda herhangi bir kesici-delici alet yarası bulunmayan, ancak düşmeye bağlı darbe izleri olan kadının cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yapılan incelemeden sonra ölen kadının, Alzheimer hastası Emine Aslanparçası olduğu belirlendi. Yapılan araştırmada yaşlı kadının, Söke'nin Sazlı Mahallesi'nde yaşadığı, yaklaşık 60 kilometre mesafe katederek bölgeye geldiği anlaşıldı. Yakınlarının ise aynı gün kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Yaşlı kadının torunu Serhat Aslanparçası, babaannesinin Alzheimer hastası olduğunu ve o gün kaybolduğunu, büyük ihtimalle yolcu otobüslerine binerek Didim'e gittiğini ve denize düştüğünü tahmin ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

DHA