Türkiye (Son Dakika) Kayalıklardan denize atlamak isteyen kadına ipli müdahale

Kayalıklardan denize atlamak isteyen kadına ipli müdahale

Paylaş
Kayalıklardan denize atlamak isteyen kadına ipli müdahale

Kayalıklardan denize atlamak isteyen kadına ipli müdahale


?

ZONGULDAK'ta, 37 yaşındaki Şenay A., deniz kıyısında kayalıklara çıkarak intihar etmek istedi. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmaya rağmen ikna edilemeyen Şenay A.'yı polis arkasından yaklaşıp beline ip geçirerek tuttu. Baygınlık geçiren kadın, iple aşağıya sarkıtılıp deniz polisinin botuna alınarak kurtarıldı.

Olay, Yayla Mahallesi Fener Caddesi'ndeki kayalıklarda meydana geldi. Bir süredir psikolojik tedavi gören evli ve 2 çocuk annesi Şenay A., 20 metre yüksekliğindeki kayalıklardan aşağıya doğru inip denize 5 metre kala iki kayanın arasında durup intihar etmek istedi. Şenay A.'yı görenler durumu polise ihbar etti. Gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri aşağıya inerek kadını ikna etmeye çalıştı. Deniz polis ekibi de deniz de botla önlem aldı. Kadının ağabeyi de gelip Şenay A., ile konuştu. Ekiplerin ve yakınlarının çabasına rağmen Şenay A., ikna edilemedi.

Kayalıklarda bacaklarını sarkıtarak uzun süre oturan kadının rahatsızlandığını gören polisler, aşağıya inip Şenay A.'nın beline ip geçirdi. Yukarıya çekilmek istenen kadın, ipin boynuna gelmesi üzerine bağırdı. Kayalıklarla iple bağlanan kadın daha sonra aşağıya sarkıtıldı. Bu sırada baygınlık geçiren Şenay A., deniz polisinin botuna alındı. Şenay A., botlu kıyıya çıkarılıp ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Eşinin kurtarılmasını izleyen 39 yaşındaki Hasan A., sabah saatlerinde ailevi sorunlar nedeniyle tartıştıklarını söyledi. Eşinin psikolojik tedavi gördüğünü de belirten Hasan A., Daha önce de birkaç kez böyle şeyler yapmıştı. Ben de sabah tartışınca kapıyı kilitleyip çıktım. Ancak yatak odasının penceresinden dışarıya çıkmış. Cep telefonundan aradım, ancak ulaşamadım. Kayalıklara gelmiş bir süre balık tutanları izledikten sonra intihara kalkışmış dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı