Türkiye (Son Dakika) Kayalıklardan düştü, helikopterle kurtarıldı

Kayalıklardan düştü, helikopterle kurtarıldı

Paylaş
Kayalıklardan düştü, helikopterle kurtarıldı

Van'ın Esruk Dağı'nda pancar toplarken kayalıklardan düşen Alaattin Bayram'ın imdadına jandarma yetişti. Vücudunda kırıklar oluşan Alaattin Bayram, askeri helikopterle hastaneye ulaştırıldı

Olay Muradiye İlçesi’nin Ünseli Beldesi’ndeki Esruk Dağı mevkiinde meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte saat 10.00 sıralarında pancar ve çeşitli dağ otları toplamaya giden Alaattin Bayram, bir anda dengesini kaybederek düştü.

Haberin Devamı

Sağ bacağı ile sol kolunda kırıklar meydana gelen Bayram’ın arkadaşları olayı yetkililere bildirdi. Bölgenin sarp olması nedeniyle Van Valiliği tarafından Jandarma Asayaiş Kolordu Komutanlığı’na bağlı Heliktopter Filo Komutanlığı’ndan helikopter talebinde bulunuldu.

Bölgeye sevk edilen helikopter Muradiye İlçe Jandarma Komutanı, AFAD İl Müdürlüğüne bağlı Arama Kurtarma ve Acil Yardım ekibini alarak olay yerine gitti.

İlk müdahalenin ardından helikopterin iniş yapabileceği alana kadar sedyede taşınan Bayram, daha sonra helikoptere konularak Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

DHA