Gündem Kaybolan gencin cesedi bulundu

Kaybolan gencin cesedi bulundu

Paylaş
Kaybolan gencin cesedi bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 11 gün önce kaybolan gencin cesedi, ormanlık alanda bulundu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ali Kemal Güneş’in (28) kaybolmasının ardından soruşturmayı yürüten güvenlik güçleri, toplanan delil ve bilgiler doğrultusunda şüpheli olarak Ali K. ve Fatih G’yi gözaltına aldı. Zanlılar, emniyetteki ifadelerinde, 22 Nisan tarihinde İnegöl Mobilyacılar Sanayi Sitesi civarında Ali Kemal Güneş’i silahla öldürdüklerini, sonra cesedini otomobile koyup, Saadet köyü yakınlarındaki ormanlık alana götürdükleri ve uçurumdan attıklarını itiraf etti. Zanlılar, daha sonra başkalarının cesedi görmemesi için uçurumdan aşağı inerek Ali Kemal Güneş’in cesedini gömdüklerini anlattı.

Haberin Devamı

Cumhuriyet savcısı ve güvenlik güçlerinin gözetiminde, Ali K. ve Fatih G’nin ifadeleri doğrultusunda ormanlık alanda yapılan kazıda, Ali Kemal Güneş’in cesedi bulundu.

Zanlıların, ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Bu arada, Ali Kemal Güneş’in, 2009 yılında Seyhan Zafer’in av tüfeğiyle öldürülmesi ve cesedinin başkasının mezarına defnedilmesi olayıyla ilgili tutuklanan cinayet zanlısı Samet Güneş’in ağabeyi olduğu öğrenildi.