Gündem Kayıp çiftin evinde ceset aranıyor

Kayıp çiftin evinde ceset aranıyor

Paylaş
Kayıp çiftin evinde ceset aranıyor

Bursa'nın İznik İlçesi'nde 3 yıl önce kaybolan Ahmet Refik Öner ve eşi Emine Öner'in bir ihbar üzerine evlerinde kazı yapılarak cesetlerinin aranmasına başlandı

Yaklaşık 6 milyon liralık mal varlığına sahip olduğu belirtilen Emine ve Ahmet Refik Öner çifti 3 yıl önce esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu.

Yapılan arama çalışmalarından bir sonuç elde edilemezken, Öner çiftinin emekli öğretmen kızı 57 yaşındaki Zeliha Bedel ve emekli astsubay oğlu 52 yaşındaki Kamil Öner, anne ve babalarını küçük kardeşleri Kenan Öner’in kaçırdığını iddia etti.

Daha önce de Fransa’da bir kişiyi yakarak öldürdüğü iddia edilen ve evrakta sahtecilik gibi birçok suçtan sabıkası bulunduğu ileri sürülen Kenan Öner, geçen yıl anne ve babası adına 400 bin liralık sahte borç senedi düzenlediği iddiasıyla tutuklandı.

Bursa ve İznik emniyet müdürlükleri üç yıldan beri haber alınamayan Emine ve Ahmet Refik Öner çiftinin cesetlerinin Atatürk Caddesi’ndeki evlerinin altında veya çevresinde gömülü olduğu ihbarı üzerine polis kazı çalışması başlattı.

BABASINI BULANA 200 BİN TL VERECEK

Evin içindeki beton zemin ve bahçede kazı yapan polis ekipleri, yaşlı çiftin cesetlerini arıyor. Arama çalışmalarına anne ve babasının bulunmasını sağlayana 200 bin lira ödül vereceğini söyleyen emekli astsubay Kamil Öner de katıldı.

Mehmet BULDU/Bursa (DHA)