Türkiye (Son Dakika) Kayıp eş aranıyor!

Kayıp eş aranıyor!

Paylaş
Kayıp eş aranıyor!

Sivas'ta kent merkezinde bir çiftlik evinde 4 çocuk annesi 36 yaşındaki Emeti E., bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu

Kadının kayıplara karışan kocası 42 yaşındaki Musa E. cinayet şüphelisi olarak aranıyor.

Sivas'ta kurbanlık hayvan pazarının kurulduğu Danişmentgazi Mahallesi'nde bir çiftlik evinde kadın cesedi olduğu yönünde yapılan ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Eve gelen ekipler, oturma odası bölümünde sol göğüs altında bıçaklanmış yerde yatar vaziyetteki kadın cesediyle karşılaştı.

Cesedin 4 çocuk annesi Emeti E.'ye ait olduğu belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede kadının yaklaşık 6-7 saat önce yaşamını yitirdiği tespit edildi. Komşularının verdiği bilgilere göre kadının hayvan bakıcılığı ve çobanlık yapan eşi Musa E. ile sorunları bulunduğu ve en son dün akşam şiddetli bir tartışma yaşadıkları belirlendi.

Bunun üzerine polis, şüpheli olarak Musa E.'ye ulaşmaya çalıştı. Cep telefonunu kapattığı anlaşılan ve nerede olduğu bilinmeyen kocayı bulmak için ekipler çalışma başlattı.

Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Emeti E.'nin cesedi, evden çıkarılıp tabuta konularak, otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÇOCUKLARI YUVAYA VERİLMİŞ

M.E. ile eşi Emeti E.'nin aralarının bozuk olduğu, şiddetli geçimsizlik yaşadıkları için 4 çocuğuna devlet tarafından el konularak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvasına yerleştirildikleri öğrenildi. Emeti E.'nin 4 gün önce evi terk ettiği, yakınlarının ve komşularının da araya girmesiyle yeniden eşi Musa E.'nin yanına döndüğü belirlendi. Musa E.'nin bugün sabah saatlerinde tartıştığı eşini bıçaklayıp kaçtığı sanılıyor. Polis geniş çaplı inceleme başlattı.

DHA

Haberin Devamı