Türkiye (Son Dakika) Kayıp gencin cesedi bulundu

Kayıp gencin cesedi bulundu

Paylaş
Kayıp gencin cesedi bulundu

Konya'da kayıp gencin cesedi, daha önce arkadaşlarıyla pikniğe gittiği ve fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığı gölette bulundu

Konya’da kaybolan 15 yaşındaki gencin cesedi, daha önce arkadaşlarıyla pikniğe gittiği ve fotoğraflarını sosyal medyadaki sayfasında profil resmi yaptığı gölette bulundu. Alınan bilgiye göre, Muhammed Varan, dün sabah çıktığı evine geri dönmeyince ailesi, polise başvurdu.

Haberin Devamı

POLİS PROFİL FOTOĞRAFI ÜZERİNDEN CESEDİ BULDU

Aile ve polis ekipleri, kayıp gencin gidebileceği yerleri aradı ancak bir sonuca ulaşamadı. Yakınları, Varan’ın, daha önce arkadaşlarıyla pikniğe gittiği ve fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığı Dutlukırı mevkisinde olabileceğini düşünerek, arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı. Aramalar sırasında Varan’a ait motosiklet bulundu. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Su Altı Arama ve Kurtarma ekiplerinden, yakındaki gölette arama yapılması için yardım istendi.

DALGIÇLAR MUHAMMED'İN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Dalgıçlar, uzun süren çalışmalar sonunda Muhammed Varan’ın cesedini buldu. Gencin cansız bedeninin sudan çıkarılması sırasında yakınları sinir krizi geçirdi. İncelemeler tamamlandıktan sonra Varan’ın cesedi, Konya Numune Hastanesi morguna gönderildi. Gencin ölüm nedeninin, otopsi sonucu belirleneceği bildirildi.

Haberin Devamı

15 yaşındaki Muhammed can verdiği gölet yakınlarında böyle objektiflere poz vermiş