Gündem Kayıp gençler için son umut!

Kayıp gençler için son umut!

Paylaş
Kayıp gençler için son umut!

Kayıp gençler için son umut!

Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi'nde görevli 3 genç, 13 Martta deniz bisikletiyle açıldıkları Eğirdir Gölü'nde kaybolmuşlardı.

Kayıp ihbarıyla birlikte bölgedeki güvenlik ve kurtarma ekipleri alarma geçti. İlçe Jandarma Komutanlığı, Kaymakamlık ve Eğirdir Kovada Gölü Koruma Birliği tarafından gölde arama çalışmaları aralıksız sürüyordu.Yapılan çalışmalardan bir sonuç alınamaması üzerine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nı Kadir Topbaş'ın talimatıyla İtfaiyeden arama kurtarma ekibi Isparta'ya gönderildi.

Atabey Kaymakamlığının emrinde çalışacak olan ekip sadece İstanbul İtfaiyesi'nde bulunan derin tarama sonarı ile arama çalışmalarına katılıyor. Sabah Göl'e giden İstanbul İtfaiyesi arama ekibi belirtilen bölgelerde sonar cihazı ile çalışmalara başladı. Göl'ün dibinde görüş mesafesinin yer yer 6-7 metreye kadar düştüğü ve balçık olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Deniz bisikletiyle Eğirdir Gölü'ne açıldıktan sonra kaybolan 26 yaşındaki Sever Özkan, 26 yaşındaki Ümit Gökdere ve 29 yaşındaki Bilal Duran'a aradan 14 gün geçmesine rağmen ulaşılamıyor.

DHA