Türkiye (Son Dakika) Kayıp temizlik görevlisinin cesedi denizde bulundu

Kayıp temizlik görevlisinin cesedi denizde bulundu

Paylaş
Kayıp temizlik görevlisinin cesedi denizde bulundu

Antalya'nın Konyaaltı sahili, Boğaçayı mevkiinin 200 metre açığında ceset olduğunun bildirilmesi üzerine denizde araştırma yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 2 gün önce İstanbul'da polis kayıtlarına kayıp olarak geçen temizlik görevlisi Selçuk Gültekin'in cesediyle karşılaştı

Konyaaltı sahilinde yüzenler, saat 16.00 sıralarında Boğaçayı mevkii açıklarında sahile yaklaşık 200 metre uzaklıkta bir kişinin hareketsiz yattığını fark etti. Hemen sahile çıkanlar, durumu sahil güvenlik ve polis ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine sevk edilen sahil güvenlik botu, cesedi alarak karaya çıkardı. Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri ile Fatih Polis Merkezi ekipleri, ceset karaya çıkarıldıktan sonra inceleme yaptı. Cesedin üzerinden, bir temizlik şirketinde görevli Selçuk Gültekin adına düzenlenmiş kimlik çıktı.

Yapılan araştırmada, bir süre önce eşinden boşandığı belirlenen Gültekin’in ailesinin 2 gün önce İstanbul Aksaray Fatih Polis Merkezi’ne kayıp müraacatı yaptığı ortaya çıktı. Ceset yapılan ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
SK

Soner KOCAER/ ANTALYA, (DHA)


Haberin Devamı