Kaş Kaymakam Akhan muhtarlarla buluştu

Kaymakam Akhan muhtarlarla buluştu

Paylaş
Kaymakam Akhan muhtarlarla buluştu

Kaymakam Akhan muhtarlarla buluştu

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- KAŞ Kaymakamı Ulaş Akhan, 54 mahalle muhtarı ve oda başkanlarıyla bir araya geldi.
Kaş Ziraat Odası'nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Ulaş Akhan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İlknur Kişi Bagane, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Türk Hava Kurumu ve Kaş Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Mustafa Demirtepe ve 54 mahalle muhtarı katıldı.
Yazı İşleri Müdürü İlknur Kişi Bagane, yeni seçilen muhtarlara görev ve yetkileri hakkında bilgi verdi. Ardından muhtarlara tek tek söz verildi. Muhtarlar görüş ve taleplerini iletti.
Toplantıda konuşan Kaymakam Ulaş Akhan, "Yeni seçilen muhtarlarımızı kutluyorum. İlçemiz coğrafi olarak geniş ve zor koşullara sahip. Her vatandaşımıza ulaşarak hizmet sunmak zorundayız. Bunu yapmaya çalışıyoruz. Kaş herkesin yaşamak için can attığı bir yer. Her vatandaşımız yaşadığı çevreyi güzelleştirebilir. Muhtarlar olarak görev yaptığımız mahallede, insani ve sosyal ilişkileri geliştirmek zorundayız. Muhtarlarımız seçilmiş kişiler olarak kamu görevlisidir. İdari olarak kaymakamlığa bağlıdır. Yasaları çok iyi bilmek zorundasınız. Yasal düzeni uygulamak ve yetkililere haber vermek zorundasınız. Vatandaşların devlete olan güvenini zedeleyecek davranış ve girişimlerde bulunmayın. Bütün vatandaşlarımızın sorunlarından haberimiz olmalı. Sorunu birlikte çözmeliyiz. Kaymakam olarak 24 saat iletişime açığız. Hiçbir vatandaşımız aç yatmamalı. Hiçbir vatandaşımız bir sağlık sorununda çaresiz olmamalı. Tüm sorunlarda önce sizin, sonra bizim haberimiz olmalı. Birlikte çalışacağız" dedi.
Toplantının sonunda Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, muhtarlara ve toplantıya katılan herkese, Kaş Ziraat Odası tarafından hazırlatılan ve basımı yaptırılan "19. Yüzyılda Kaş'ta Üç Köy" ve "19. Yüzyılda Kaş Köyleri ve Nüfusu" adlı kitapları hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı