Van Kaymakam Aydın, gazetecilerle toplantıda tanıştı

Kaymakam Aydın, gazetecilerle toplantıda tanıştı

Paylaş
Kaymakam Aydın, gazetecilerle toplantıda tanıştı

Kaymakam Aydın, gazetecilerle toplantıda tanıştı

Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)- VAN'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, kentte görev yapan gazetecilerle tanışma toplantısı düzenleyip, yapacağı hizmetlerle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

İpekyolu Kaymakamlığına bir süre önce atanan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, kentte görev yapan gazetecilerle bır otelde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerle tanışan Kaymakam Aydın, ilçeye yapılan hizmetler ve bundan sonra yapmayı düşündüğü projelerle ilgili bilgi verdi.

Kentle ilgili gazetecilerin fikirlerini de alan Aydın, ilçede istihdamı arttırıcı hizmetleri yapmaya gayret edeceğini söyledi. Aydın,"İlçemizde bir cadde ve iki sokakta devam eden yol asfaltlama çalışmaları yakın zamanda tamamlanacak. Burada yıllardır yapılmayan hizmetlerin olduğunu gördüm. İlçedeki alt yapı hatları çok eskiydi. Bunların değişmesi lazımdı. Bununla ilgili çalışma başlattık. Eski su boru hatlarını değiştiriyoruz, yerine yenilerini takıyoruz. Sayın valimizin başkanlığında ilçemizde insan sağlığını öne alan anlayışla hizmet ediyoruz. İlçemizin yaşam kalitesini daha da arttıkmak için çabalayacağız."dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı