Midyat Kaymakam Dundar'dan trafik denetimi

Kaymakam Dundar'dan trafik denetimi

Paylaş
Kaymakam Dundar'dan trafik denetimi

Kaymakam Dundar'dan trafik denetimi

Mehmet Halis İŞ/MİDYAT(Mardin),(DHA)- MARDİN'in Midyat Kaymakamı Tekin Dundar, koronavirüs tedbirleri nedeniyle sürdürülen seyahat kısıtlaması kapsamında trafik denetimine katıldı.
İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüsle mücadele kapsamında 17 Mayıs'a kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Midyat ilçesinde denetimler sürüyor. Midyat Kaymakamı Tekin Dundar, beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal ile birlikte ilçenin giriş ve çıkışlarında oluşturulan trafik denetim ve uygulama noktalarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, denetimde bulundu.
Kaymakam Dundar, yol kontrol uygulamasındaki görevliler birlikte, sürücülerin seyahat kısıtlamasında muaf olup olmadıklarını denetledi. Denetime ilişkin açıklamada bulunan Kaymakam Dundar, "Pandemiyle mücadele kapsamında 17 günlük bir kapanma süreci yaşıyoruz. Güvenlik kuvvetlerimiz fedakar bir şekilde bu denetimlerini sürdürüyorlar. Bizler de onları görevlerinin başında ziyaret edip, yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla buradayız. İnşallah bu sürecin sonunda hem ülkemiz hem de tüm dünya bu salgın hastalıkla mücadelede başarıyla çıkacaktır" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı