Toprakkale Kaymakam Kahraman, yetim ve öksüz çocukların isteklerini yerine getirdi

Kaymakam Kahraman, yetim ve öksüz çocukların isteklerini yerine getirdi

Paylaş
Kaymakam Kahraman, yetim ve öksüz çocukların isteklerini yerine getirdi

Kaymakam Kahraman, yetim ve öksüz çocukların isteklerini yerine getirdi

İbrahim EMÜL/TOPRAKKALE (Osmaniye), (DHA)- OSMANİYE’nin Toprakkale ilçe kaymakamı Safa Kahraman, kendisine mektup yazan yetim ve öksüz çocukların isteklerini yerine getirip yüzlerine güldürdü. Çocukları evlerinde ziyaret eden kaymakam Kahraman, sohbet edip yakından ilgilendi.
Toprakkale Kaymakamı Safa Kahraman'a çocukların gönderdiği mektuplardaki taleplere göre buzdolabı, çamaşır makinesi, dizüstü bilgisayar, televizyon, tablet, dikiş makinesi, çalışma masası, kitaplık, bisiklet, çanta ve spor ayakkabı gibi birçok ürün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ailelere ulaştırılıyor. Kaymakam Kahraman, iki aileye yaptığı ziyaretlerinde hediyeleri çocuklara vererek, “Birkaç hafta önce kaymakamlığımız ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile birlikte 'Siz gülünce gönlümüz gülistan olur' adında bir proje başlattık. Bu proje kapsamında ilçemizde yaşayan yetim ve öksüz çocuklara birer mektup gönderdik. Mektupta 'Elbette sevdiklerimizin yerini hiçbir şey dolduramaz ama devletimizin şefkatli elinin de her zaman sizlerle olduğunu unutmayın' diyerek kardeşlerimizin hem kendileri hem de aileleri için istediği şeyler neler bunları öğrenmeye çalıştık. Onlar da kendi elleriyle yazmış oldukları mektupları bizlere gönderdi. Bu mektupları okuduk. Kardeşlerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini tespit ettik. Şimdi devletimizin imkanları nispetinde bunları karşılamaya gayret ediyoruz" dedi.
Kaymakam Safa Kahraman, yetim ve öksüz çocukların her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı