Gölbaşı Kaymakam Köksal vatandaşlarla buluştu

Kaymakam Köksal vatandaşlarla buluştu

Paylaş
Kaymakam Köksal vatandaşlarla buluştu

Kaymakam Köksal vatandaşlarla buluştu

Ahmet KORKMAZ/ GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN'ın Gölbaşı Kaymakamlığı tarafından “Muhtarlar ve Vatandaşlarla Buluşma” toplantısı düzenlendi.
Gölbaşı Belediye Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Mutlu Köksal, Belediye Başkanı İskender Yıldırım, köy ve mahalle muhtarları ile kurum amirleri katıldı.

Gölbaşı Kaymakamlığı görevine iki hafta önce başladığını ifade eden Kaymakam Köksal, "Yeni kaymakamınız olarak Gölbaşı için elimizden gelen her türlü gayreti, mesaiyi çabayı harcamaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu bağlamda belediye başkanlarımız STK’larımız, tüm kurumlarımız, basınımız, vatandaşlarımız ile hep birlikte el ele gönüle fikir alış verişi ve mesai birlikteliği içerisinde Gölbaşı’na hizmet edeceğiz. Görev sürem içerisinde kapımın hepinize açık olduğunu belirtmek isterim. Gölbaşı ile ilgili, genele yönelik, kamuya yönelik ne olursa olsun mesai kavramı gözetmeden bunu hep birlikte yerine getireceğiz. Bizim çalışmalarımız Gölbaşı için olacaktır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Gölbaşı ile ilgili yatırımların ve sorunların görüşüldüğü toplantı soru-cevap şeklinde devam etti.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı