Kumluca Kaymakam Kolsuz muhtarlarla bir araya geldi

Kaymakam Kolsuz muhtarlarla bir araya geldi

Paylaş
Kaymakam Kolsuz muhtarlarla bir araya geldi

Kaymakam Kolsuz muhtarlarla bir araya geldi

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Uyum Mahalle Buluşmaları Muhtarlar Çalıştay ve İstişare Toplantıları' kapsamında Kaymakam Uğur Kolsuz, muhtarlarla bir araya geldi.

Kumluca Muhtarlar Derneğinde gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Erol Şen, İlçe Nüfus Müdürü Abdurrahman Talay da katıldı. Kaymakam Kolsuz, toplantıda muhtarlarla görüştü. Muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarından bahseden Kaymakam Kolsuz, "Muhtarlarımız özellikle çok sıcak geçen yaz mevsiminde orman yangınları konusunda çok yardımcı oldu. Sürekli teyakkuzda olup, orman yangınlarına teşebbüs edenlere fırsat vermedi. Yine kolluk kuvvetlerimizin, gençlerimizin zararlı alışkanlıklara bulaşması konusunda verdiği mücadeleye de çok yardımcı oluyorlar. Birçok konuda verdiğiniz destek dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Toplantıda, Antalya Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğü Personel Şefi İbrahim İncedal, Muhtar Bilgi Sistemi Modülü hakkında bilgi verdi. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Antalya İl Temsilcileri görevlileri de düzensiz göçmenler vize uygulaması konularını anlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı