Kumluca Kaymakam Kolsuz şampiyonu kutladı

Kaymakam Kolsuz şampiyonu kutladı

Paylaş
Kaymakam Kolsuz şampiyonu kutladı

Kaymakam Kolsuz şampiyonu kutladı

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- KUMLUCA Kaymakamı Uğur Kolsuz, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası E Gençler Süper Enduro GP Final Yarışlarında birinci ve genel klasmanda da ikinci olan Beykonak Enduro Motosiklet Kulübü sporcusu Anıl Özşeker'i kutladı.

Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nda sezonunun ilk ayak yarışı olarak Kartepe ilçesinde 5-6 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Süper Enduro GP Final Yarışlarında E Gençler kategorisinde birinci ve genel klasmanda ikinci olan Kumluca Beykonak Enduro Motosiklet Kulübü sporcusu Anıl Özşeker'i makamında kabul etti.

Ziyarette Beykonak Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Bülent Dönmez de yer aldı. Kaymakam Kolsuz, Başkan Bülent Dönmez'den Beykonak pisti ve Enduro Motosiklet Kulübü hakkında bilgiler aldı. Bülent Dönmez, "Beykonak'ta ülkemizin Avrupa standartlarında en iyi pisti var. 60 lisanslı ve çok sayıda motosiklet sporcusu gencimiz var. Anıl bu pistte çalıştı. Kendini iyi yetiştirdi. Kocaeli- Kartepe yarışlarında güzel derecelere imza attı. Beykonak'ta derece yapacak çok sayıda gencimiz var. Daha çok birincilikler alacağız. Kulübümüze ve sporcularımıza destek veren herkese çok teşekkür ediyor, sporcularımızın başarılarını diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı