Serik Kaymakam Kurdoğlu, engelli öğrencilerle buluştu

Kaymakam Kurdoğlu, engelli öğrencilerle buluştu

Paylaş
Kaymakam Kurdoğlu, engelli öğrencilerle buluştu

Kaymakam Kurdoğlu, engelli öğrencilerle buluştu

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde Kaymakam Mehmet Kurdoğlu ile beraberindekiler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Serik'teki bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Etkinliğe İlçe Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin, Emniyet Müdürü Suat Esin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ayhan Aktürk, daire müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Öğrencilere boyama kitabı ve boyama kalemi hediye edildi.

Ziyarette sınıftaki çocuklarla sohbet eden Kaymakam Kurdoğlu, "Herkes engelli olabilir. Her an başımıza gelebilecek bir kaza nedeniyle engelli olabiliriz. Burada bizlere düşen görev tüm engelli kardeşlerimize ulaşıp, devletten hizmet almalarını sağlamak. Mahallelerimizde engelli çocuklarımızın tamamına ulaşıyoruz. Bunun için hepimize görev düşüyor. Ulaşamadığımız kişiler olabilir. Ailelerimiz çekingen olmasın mutlaka çocuklarımızı eğitimle buluştursunlar."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı