Anamur Kaymakam Kurdoğlu'nun makamına oturdu, vatandaşın taleplerini aldı

Kaymakam Kurdoğlu'nun makamına oturdu, vatandaşın taleplerini aldı

Paylaş
Kaymakam Kurdoğlu'nun makamına oturdu, vatandaşın taleplerini aldı

Kaymakam Kurdoğlu'nun makamına oturdu, vatandaşın taleplerini aldı

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Anamur ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kaymakam Mehmet Kurdoğlu'nun makamına geçen ilkokul öğrencisi Hayrunisa Yıldırım, vatandaşın sorun ve taleplerini yetkili birimlere aktarıp hizmetlerin hızlandırılmasını istedi.
Çavuşpınarı Meydanı'nda toplanan çocuklar, öğretmenlerinin nezaretinde Atatürk Bulvarı'nı takiben Yeni Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Buradaki törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, çocuklardan Atatürk'ün emaneti olan Türkiye'yi korumalarını ve daha ileri noktalara taşımalarını istedi.
Konuşmaların ardından dans ve halk oyunları gösterileri sergilenirken, Anamur Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu'nun koltuğuna oturan Hasan Kuş İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Hayrunisa Yıldırım, kendisine emek veren anne-babasına teşekkür etti. Daha sonra Emniyet Müdürü Mehmet Güngör ve Jandarma Komutanı Binbaşı Savaş Cingöz'den ilçenin asayişi ile ilgili bilgiler alan Yıldırım, vatandaşların yaşadığı sorun ve talepleri yetkilere bildirip, hizmetlerin hızlandırılmasını istedi.
Türk Milleti'nin evlatlarının çok şanslı olduğunu dile getiren Yıldırım, "Büyük Önder Atatürk'e ne kadar minnet duysak azdır çünkü bize böyle bir bayramı hediye etti. İşte bugün demokrasinin güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz. Ama şunu ifade etmek istiyorum. Biz Türk çocukları olarak çok şanslıyız. Ancak dünyadaki savaşlar nedeniyle birçok çocuk öldürülüyor. Bu yüzden savaşların olmadığı çocukların mutlu olduğu bir dünya istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ

Haberin Devamı