Nizip Kaymakam Şahin Suriyelilerle iftar yaptı

Kaymakam Şahin Suriyelilerle iftar yaptı

Paylaş
Kaymakam Şahin Suriyelilerle iftar yaptı

Kaymakam Şahin Suriyelilerle iftar yaptı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA)- NİZİP Kaymakamı Kemal Şahin, Türk Kızılay tarafından 'Ramazan'da az çok demeden paylaşıyorsan hilal olsun Türkiye' sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Suriyeli sığınmacıların bulunduğu geçici barınma merkezinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Kızılay yetkilileri, İlçe Müftüsü Musa Çiftçi ve kamp idarecilerinin de katıldığı iftar programında Suriyelilerle bir araya gelen Kaymakam Şahin, Suriyeli misafirlerle Ramazan vesilesiyle bir araya geldiklerini belirterek, "Allah'ım bu mübarek Ramazan ayında tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir Gecesini hep birlikte en güzel şekilde idrak etmeyi nasip eylesin. İnşallah Suriye'deki savaş en kısa zamanda son bulur ve Suriye'nin gerçek sahibi olan siz değerli misafirlerimiz de en kısa zamanda vatanınıza kavuşursunuz" dedi.

İlçe Müftüsünün duasıyla birlikte açılan iftarın ardından Kaymakam Şahin, Kızılay yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı