Tokat Kaymakam Üçer'den şehit ve gazi ailelerine ziyaret

Kaymakam Üçer'den şehit ve gazi ailelerine ziyaret

Paylaş
Kaymakam Üçer'den şehit ve gazi ailelerine ziyaret

Kaymakam Üçer'den şehit ve gazi ailelerine ziyaret

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesi Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Şehit Aileleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyaret sonrası yaptığı açıklama da Kaymakam Üçer, "Bu yıl Milli Mücadelenin başlangıcının 100'üncü yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olan güzergahlarda da yoğun bir şekilde kutlanıyor. Biz de Atatürk’ün Tokat’a gelişi olan 26 Haziran gününü anmak amacıyla ilçemizdeki şehit anne ve babalarını Samsun’da Milli Mücadele konulu mekanları ziyaret ettirmek üzere bir geziye göndermeyi düşündük. Turhal’da yeni kurulan Şehit Aileleri Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulunarak dernek başkanı Orhan Kılıç ve yönetimi ile görüşerek bu düşüncemizi onlarla paylaştık. Hem Tokat’ta hem de mücavir illerde şehit ailelerimizin görmesini arzu ettiğimiz güzel mekanlar var. Bu gezilerle amacımız hem bir dernek etrafında toplanan şehit ailelerinin sosyalleşmesini sağlamak hem de dernek faaliyetlerine destek vermektir'' dedi.
Turhal Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Kılıç ise ''Nazik ziyareti ve düşüncesinden dolayı Turhal Kaymakamımız Ahmet Süheyl Üçer’e teşekkür ediyorum. Devlet adına desteğini her zaman arkamızda hissettiren sayın Kaymakamımıza ve eşine şehit ailelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum'' diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı