Gündem Kaymakama kafede WC dayağı!

Kaymakama kafede WC dayağı!

Paylaş
Kaymakama kafede WC dayağı!

Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, bir kafeteryanın tuvaletini kullandı; çalışanlar para istedi, o da fiş...

Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal Eminönü’nde ailesiyle girdiği kafeteryanın tuvaletini kullandı. Kafe çalışanları 2 TL istedi. Erkal parayı verdi, fiş talep etti. Bunun üzerine kafe çalışanları tarafından dövüldü

Haberin Devamı

Gazete Habertürk'te Engin Belli'nin haberi şöyle:

13 yıllık Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, geçtiğimiz cuma günü eşi ve iki çocuğuyla birlikte İstanbul’a geldi. Kaymakam Erkal daha sonra ailesiyle birlikte Eminönü’ndeki Tarihi Mısır Çarşısı’nı gezmeye gitti. Gün boyu ailesiyle alışveriş yapan Erkan, tuvalet ihtiyacını gidermek için Yeni Camii arkasındaki Altun Kafe’ye girdi.

'TUVALET UMUMİ DEĞİL'

Eşi ve çocukları da kafenin tuvaletini kullandı. Çıkışta kafenin garsonlarından Hasip D., Kaymakam Erkal’dan tuvalet ücreti olarak 2 lira istedi. Erkal garsona “Tuvalet kafeteryanın. Umumi değil. Ücret talep etmeniz anlamsız ve yakışıksız” yanıtını verdi. Ardından da 2 lirayı ödedi. Ancak ödediği ücret karşılığında fiş talep etti. Bunun üzerine kafeteryanın işletmecisi Mehmet G. ile Erkal arasında sözlü tartışma başladı.

Ardından Erkal, işyerinde bulunan Taner G. (23), Hasip D. (25), Nezir I. (30) ve Mehmet G.’nin (45) saldırısına uğradı. Eşi ile iki çocuğunun gözü önünde darp edilen Kaymakam Erkal’ın imdadına olay yerine gelen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yetişti.

Haberin Devamı

SERBEST KALDILAR

Polis tarafından gözaltına alınan 4 saldırgan, Sirkeci Polis Merkezi’ne götürüldü. Daha sonra “kasten yaralama” suçundan adliyeye sevk edilen saldırganlar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.