Korkuteli Kaymakamdan şehit ailesi ve gaziye ziyaret

Kaymakamdan şehit ailesi ve gaziye ziyaret

Paylaş
Kaymakamdan şehit ailesi ve gaziye ziyaret

Kaymakamdan şehit ailesi ve gaziye ziyaret

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, Şehit Ahmet Belen'in babası Murat Belen ile Kıbrıs Gazisi Erol Toraman'ı ziyaret etti.

Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkan vekili İsmet Senekçi, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Yıldız, Emniyet Müdürü Hakan Selen, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Sağlık İlçe Müdürü Dr. Oya Dirican, PTT Müdürü Sibel Tekiner, Tarım ve Orman İlçe Müdür vekili Selda Sert, Nüfus Müdürü Sevim Kılıç, Vakıf Müdürü Saliha Şahintürk, Avdan Mahalle Muhtarı Şaban Hoda, 2005 yılında Hakkari Çukurca'da vatani görevini yaparken şehit olan Ahmet Belen'in Avdan Mahallesi'nde oturan babası Murat Belen'i evinde ziyaret etti.

Kaymakam Çimşit, "Devletimiz ve milletimiz, şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Sizlerin hizmetinizdeyiz, bu vesileyle vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Kaymakam Çimşit, daha sonra Vakıf Müdürü Saliha Şahintürk ile İmecik Mahallesi'nde oturan Kıbrıs Gazisi Erol Toraman'ı da ziyarete ederek sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı