Kayseri Kayseri Şehir Hastanesi'nde 23 Nisan coşkusu

Kayseri Şehir Hastanesi'nde 23 Nisan coşkusu

Paylaş
Kayseri Şehir Hastanesi'nde 23 Nisan coşkusu

Kayseri Şehir Hastanesi'nde 23 Nisan coşkusu

KAYSERİ, (DHA)- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesi'nde çocuklara yönelik program düzenlendi. Hastanede tedavi gören çocuklar, ipli kukla gösterileri, halka atma yarışması ve palyaço gösterisiyle doyasıya eğlendi.
Kayseri Şehir Hastanesi'nde 'Kahraman çocuk, sevimli hastane’ projesi adı altında yapılan etkinlikler, çocuk poliklinikleri ve servislerinin önünde yapıldı. Gönüllü gençlerden oluşan grup, giydikleri süper kahraman kostümleri ve palyaço kıyafetleri ile poliklinikler önünde gösteri yaparak çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.
Çocuklar için Kayseri Şehir Hastanesi FTR Spor Salonunda da etkinlik düzenlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nın büyük bir coşkuyla kutlandığı etkinliğe; İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, İl Milli Eğitim Müdürü Celallettin Ekinci, Diş Hastanesi Başhekimi Ahmet Kuzu, hastane yöneticileri ve çocuklar katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, “Bugün burada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlamak için toplanmış bulunuyoruz. 23 Nisan cumhuriyetimizin temelini oluşturan önemli bir gündür. Çünkü ilk büyük millet meclisi 1920 yılında bugün açıldı. Günün çok anlamlı başka bir özelliği daha vardır. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan bugün Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiştir. Biz de Kayseri Şehir Hastanesi olarak, sağlık hizmeti almak için bize başvuran tüm çocukları kendi çocuklarımız gibi görmekteyiz. Hastane olarak güvenli sağlık hizmeti sunmakla kalmayıp sosyal ve ruhsal yönden destek sağlamaktayız. Burada bulunma amacımız okullarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlayamayan çocuklarımıza bu sevinci yaşatmaktır" dedi.
Adem Ocaktan’ın kukla dans şovu ile devam eden etkinlik, ipli kukla gösterisi, çocuklarla dans gösterisi, twister çuval ve halka atma yarışması ile devam etti. Etkinlik, çocuklara pamuk şekeri ikram edilmesiyle son buldu. Kutlamalar kapsamında önümüzdeki günlerde Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk hematoloji servisinde de program düzenleneceği belirtildi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı