Spor Kayserispor - Medipol Başakşehir (Maç özeti)

Kayserispor - Medipol Başakşehir (Maç özeti)

Paylaş
Kayserispor - Medipol Başakşehir (Maç özeti)

Süper Lig'in 13. haftasında Kayserispor kendi sahasında Başakşehir'i ağırladı. Kritik karşılaşmada kazanan çıkmadı. Umut Bulut ve Adebayor'un karşılıklı golleri ile karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi

Süper Lig'in 13. hafta kapanış mücadelesinde Kayserispor ile Medipol Başakşehir, Kadir Has Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk yarısı nefesleri kesti. Maça hızlı başlayan taraf Kayserispor oldu ve aradığı golü 9. dakikada buldu. Deniz Türüç'ün sürüklediği pozisyonda topu boş ağlarla buluşturan Umut Bulut oldu.

38. dakikada Medipol Başakşehir skora eşitlik getirdi. Kullanılan kornerde Kayserispor savunması topu uzaklaştırmayı başaramadı. Ceza sahası içinde topla buluşan Adebayor güzel bir vuruşla golü atan isim oldu.

İlk yarı 1-1'lik sonuçla sona erdi. 2. yarıda takımlar daha dengeli bir oyun sergilemeyi tercih etti. Her iki takım da buldukları gol pozisyonlarından yararlanamayınca maç 1-1'lik sonuçla sona erdi.

Alınan bu sonuçla puanını Kayserispor 23'e, Başakşehir 27'ye yükseltti. Başakşehir 2 puanı bırakarak zirvede Galatasaray ile arasındaki puan farkı 2 oldu.


Sumudica: Adebayor topun eline çarptığını bana söyledi



Süper Lig puan durumu

Haberin Devamı