Spor Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu’dan birlik çağrısı

Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu’dan birlik çağrısı

Paylaş
Kayserispor Teknik Direktörü Kutlu’dan birlik çağrısı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da teknik direktör Hakan Kutlu, camia olarak kenetlenip birlik ve beraberlik içerisinde sezon sonunda hedeflerine ulaşmak istediklerini bildirdi.

Kutlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kayserispor’da göreve geldiğinden sonra oynadıkları 4 maçta 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldıklarını hatırlattı. Zorluk derecesi oldukça yüksek ve stratejik önemi olan maçlar
oynadıklarına dikkati çeken Kutlu, şöyle devam etti:

"Kaybetmemenin de en az kazanmak kadar önemi olduğu maçlar oynuyoruz ve bu dönemde haftalardır kazanamamanın vermiş olduğu stresi de yaşamaktayız. Deplasmanda 10 kişi kaybettiğimiz Fenerbahçe maçı dahil ortaya koyduğumuz futboldan oldukça memnunum. Özellikle son iki haftada oynadığımız Çaykur Rizespor deplasmanı ve evimizde Antalyaspor maçlarında ortaya koyduğumuz oyun ve girdiğimiz pozisyonlarla galibiyeti fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum. İki maçta da lehimize verilmeyen penaltılar oldu."

Takımının form grafiğinin her geçen hafta yükselmekte olduğuna vurgu yapan Kutlu, şunları kaydetti:

"Bu yükseliş artarak devam edecektir. Oyuncularımın her birbirinin sahada gösterdikleri performans önümüzdeki haftalar için oldukça ümit verici. Kayseri şehrine ve camiasına yakışır şekilde mücadele etmeleri son derece sevindirici. Kazanma arzuları, coşkuları ve kaybetmemek için verdikleri mücadele üst düzeyde. Antalyaspor maçında tribünlerde bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kayserispor sezon sonu ligde kalacaktır, benim ve oyuncularımın buna inancı tam. Ligde geride kalan altı haftada altı final maçı oynayacağız. Kayserispor camiası olarak kenetlenip birlik ve beraberlik içerisinde sezon sonu hedefine ulaşan takım biz olacağız."

AA

Haberin Devamı