Kayseri KAYSO Akademi Platformu’ndan eğitim

KAYSO Akademi Platformu’ndan eğitim

Paylaş
KAYSO Akademi Platformu’ndan eğitim

KAYSO Akademi Platformu’ndan eğitim

KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Akademi Platformu, ‘Şirketler için sosyal medya ve içerik yönetimi’ konulu eğitim semineri düzenledi.
Ekonomist Onur Çetin tarafından verilen ve KAYSO üyelerinin katıldığı eğitim, video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirildi. Sunumuna sosyal medyanın tarifi ile başlayan Onur Çetin, “Sosyal medya internet teknolojilerini kullanarak iletişim kurmayı, bilgi paylaşmayı, içerik üretmeyi sağlayan ve içeriği kullanıcılar tarafından belirlenen bir platformdur. Sosyal medya her ne kadar yeni bir alan gibi görünse de tarihi eskilere dayanıyor. İnsanların sosyalleşme isteğinin ortaya çıkması ile oluşmuş bir kavramdır” dedi.
Sosyal medyanın markalar açısından önemine değinen Çetin, “Aslında sosyal medya bize iki imkan sunuyor. Hem tüketicilerimize yani potansiyel müşterilerimize ulaşmayı sağlıyor hem de rakiplerimize ulaşmamızı, onların yaptıklarını çok rahat bir şekilde görmemizi sağlıyor. Artık sosyal medya satın alma eğiliminde oldukça yüksek bir öneme sahip. Birçok insan buradaki yorumlara okuyarak satın alma kararlarını değiştirebiliyor. Haber alma ve bilgi paylaşımının yoğun yapıldığı ve herkesin burada olduğunu düşündüğümüz içinde, bizimde marka olarak sosyal medyada yer almamız ve yaptığımız çalışmalardan insanları bilgilendirmemiz büyük bir önem taşıyor" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı