Gündem Kayyumdan sonra manşetlerde keskin değişim

Kayyumdan sonra manşetlerde keskin değişim

Paylaş
Kayyumdan sonra manşetlerde keskin değişim

Hafta başında kayyum atanan Koza-İpek Holding'e ait Bugün ve Millet gazeteleri, yeni atamalar ve dün büyük olay yaratan 'yazı işleri toplantısı' sonrasında bugün 'yepyeni bir yüz' ile yayınlandı

Hafta içinde kayyum ataması yapılan Koza-İpek Holding bünyesindeki iki gazetenin yayın çizgilerinde bir günde çok keskin bir değişim görüldü.

Haberin Devamı

Bugün gazetesinin manşetinde Ankara'daki 29 ekim kutlamalarından bir fotoğraf ve 'Cumhur Meydanda' sözleri kullanıldı. El konulmadan önce hükümete muhalif çizgisiyle bilinen Bugün gazetesinin 30 Ekim tarihli nüshasında bulunan 24 sayfasında muhalefet partilerinin etkinliklerine ilişkin tek satır yer almadı.

Yine yönetimine el koyulan Millet gazetesinin manşetinde ise 'Türkiye Tek Yürek' başlığı ve Erdoğan'ın büyük boy bir fotoğrafı kullanıldı. Millet gazetesi de Bugün gibi ikinci manşet olarak Başbakan Davutoğlu'nun Diyarbakır mitinginin haberini kullandı.

Öte yandan Twitter'da Bugün çalışanları tarafından çıkarılan alternatif 'Özgür Bugün' adıyla bir gazete sayfası paylaşıldı.

Haberin Devamı

Özgür Bugün gazetesinin manşeti ise 'Kayyum Kıyımı' şeklinde...