Türkiye (Son Dakika) Kaza değil, cinayetmiş!

Kaza değil, cinayetmiş!

Paylaş
Kaza değil, cinayetmiş!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, önceki gün bir kişinin otomobil çarpması sonucu ölmesiyle ilgili yapılan araştırmada, olayın trafik kazası değil "kasten adam öldürme" olduğunun tespit edildiğini açıkladı

Kayseri Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Nuri Has Mahallesi Hürriyet Caddesi Gül Apartmanı otoparkı girişinde, Bekir Y’nin, iki gün önce, bir aracın çarpması sonucu öldüğü anımsatıldı.

Haberin Devamı

Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince, kaza yaptıkları otomobille kaçan şüpheli ya da şüphelilerin tespitine yönelik, olay yeri civarındaki işyeri ve bina güvenlik kamera kayıtları ile görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda olayın, "kasten adam öldürme" olabileceğinin değerlendirildiği ve çalışmaların bu yönde derinleştirildiği kaydedildi.

Araştırmalarda, şüpheli aracın mavi ya da lacivert renkli olduğu, markasının belirlendiği, sağ ön farının yanmadığının tespit edildiği belirten açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kayıtlardan aynı marka ve renklerdeki araçların listesi (bin 200 adet) çıkartılarak çalışmalara başlanılmıştır. Araştırmalar sırasında olaya karışan otomobil, hasarlı ve üzeri muşamba ile örtülmüş şekilde bir evin bahçesinde bulunmuş, gerekli teknik incelemeler yapılmış, olayı gerçekleştiren M.K. ile diğer şüpheliler M.K. ve A.Y. isimli şahıslar yakalanmıştır. Elde edilen deliller, şüpheli ve tanıklarla yapılan mülakat neticesinde, olayın daha önce aralarında meydana gelen kavganın devamı olarak gerçekleştiği ve olayın kasten öldürme olayı olduğu tespit edilmiştir."

Haberin Devamı

Açıklamada, şüphelilerin adli mercilere sevk edildiği kaydedildi.