Döşemealtı Kaza sonrası sulama kanalında araç parçası aradılar

Kaza sonrası sulama kanalında araç parçası aradılar

Paylaş
Kaza sonrası sulama kanalında araç parçası aradılar

Kaza sonrası sulama kanalında araç parçası aradılar

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde meydana gelen kazada 6 kişi hafif yaralandı. Kazanın ardından bir grup, sulama kanalında araçlarının parçalarını aradı.
Kaza dün saat 16.55 sıralarında Altınkale Mahallesi'nde meydana geldi. Bünyamin Y.'nin kullandığı 07 GVJ 33 plakalı hafif ticari araç ile Adil A.'nın kullandığı 07 AIY 164 plakalı kamyonet, Nazım Hikmet Caddesi ile Kanal Caddesi'nin kesiştiği kavşakta köprü üzerinde çarpıştı. Kazada 07 GVJ 33 plakalı hafif ticari araçta bulunan Memduh D., Rıza T., Necmi E. ve Yüksel T. ile 07 AIY 164 plakalı kamyonet sürücüsü Adil A. ile yanında bulunan Mustafa O. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kaza yerinde ilk müdahaleyi yaptıkları yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken kazayı yara almadan atlatan hafif ticari araç sürücüsü Bünyamin Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kazanın yaşandığı köprünün altından geçen DSİ'YE ait sulama kanalına giren bir grup vatandaş suyun içinde kamyonete ait parçaları topladı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı