Türkiye (Son Dakika) Kaza yapan şahıs hastaneye gitmek yerine firar etti

Kaza yapan şahıs hastaneye gitmek yerine firar etti

Paylaş
Kaza yapan şahıs hastaneye gitmek yerine firar etti

Aydın’da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında hurdaya dönen aracın yaralanan sürücüsü hastaneye gitmek yerine firar etti. Kusuru olduğu için ceza yemekten korktuğu için firar ettiği zannedilen sürücü polis ekiplerinin hastanelerde ve çevrede tüm aramalarına rağmen bulunamadı

İlginç olay Aydın-İzmir Bulvarı Yenidörtyol Kavşağı yakınlarında meydana geldi.

SÜRÜCÜSÜ TESPİT EDİLEMEDİ

Sürücüsü tespit edilemeyen 09 AD 375 plakalı otomobil düz yolda giderken yolun sağ tarafından bulunan duvara hızla çarptı. Çarpmanın etkisi ile ters dönen otomobil hurdaya döndü. Kazayı gören çevre sakinleri ve devriye gezen polis ekipleri hurdaya dönen aracı görür görmez hemen 112 Acil servis ekiplerinden yardım istedi.



KAN İZİ OLMASINA RAĞMEN SÜRÜCÜ BULUNAMADI

Kaza yerine gelen polis ve diğer görevliler araç içerisinde kan izleri olmasına rağmen sürücü göremeyince çevrede sürücü aradı. Yapılan tüm aramalara rağmen yaralı sürücü bulunamayınca polis devlet ve özel hastanelerde de sürücüyü aradı. Tüm aramalara rağmen yaralı sürücü bulunamayınca sürücünün hurdaya dönen otomobilden çıkıp firar ceza yememek için firar ettiği sanılıyor.

ARAÇ OTOPARKA KALDIRILDI

Polis ekipleri çalışmaların ardından yol ortasında terk edilen ve metal yığınına dönen aracı yediemin otoparkına kaldırırken olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Haberin Devamı