Türkiye (Son Dakika) Kaza yapınca şoka girdi, arkadaşlarını yanında sandı!

Kaza yapınca şoka girdi, arkadaşlarını yanında sandı!

Paylaş
Kaza yapınca şoka girdi, arkadaşlarını yanında sandı!

Edirne'de kaza yaptıktan sonra şoka giren sürücünün, 2 saat önce beraber olduğu arkadaşlarının araçta bulunduğunu belirtmesi üzerine çamurlu arazide arama yapıldı. Uzun süren aramanın ardından bir sonuca varamayan güvenlik güçleri, telefonla ulaştıkları kişileri evlerinde uyurken buldu

Edirne’deki trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Murat Memiş’in kullandığı otomobil, Havsa ilçesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çamurlu araziye devrildi.

Haberin Devamı

Edirne itfaiyesi kaza kırım ekibince sıkıştığı araçtan çıkarılan Memiş, otomobili kendisinin kullanmadığını ve araçta 2 arkadaşının daha bulunduğunu belirtti.

Bunun üzerine polis ve jandarma ekipleri uzun süre çamurlu arazide kayıp olduğu belirtilen 2 kişiyi aradı. Uzun süren aramalara rağmen bir sonuca varamayan güvenlik güçleri, araçta bulunduğu iddia edilen kişileri telefonla aradı.

Söz konusu kişilerin evlerinde yattıklarını ve 2 saat önce Memiş’le yemekte bir arada olduklarını söylemeleri üzerine arama durduruldu.

Sürücü Memiş de Trakya Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

AA