Gündem Kazada 3 mucize kurtuluş birden!

Kazada 3 mucize kurtuluş birden!

Paylaş
Kazada 3 mucize kurtuluş birden!

Freni boşalan kamyonet önce taksiye, sonra da içinde baba-kızın bulunduğu araca çarptı. Kamyonet şoförü ve baba, sıkıştıkları yerden güç de olsa kurtarılırken, ön camdan fırlayıp kaputa düşen küçük kız yara almadı

Antalya'da freni boşalan kamyonet, bir taksiye çarptı, ardından, içinde baba ve kızının bulunduğu otomobili altına aldı. Hızını alamayan kamyonet polise ait çekiciye çarparak durabildi. Kazada camdan fırlayan 6 yaşındaki Gürsu Tosun ön kaputa düştü.

Araçlarında sıkışan kamyonet sürücüsü ile otomobil sürücüsünü itfaiye ekipleri 1 saatlik mücadele sonunda kurtardı.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında Antalyaspor Kavşağı’na 200 metre uzaklıktaki Dumlupınar Bulvarı’nda meydana geldi. Bünyamin Öztürk yönetimindeki 07 AD 400 plakalı kamyonetin freni patladı. Kontrolü kaybeden Öztürk önce Sezai Tekin yönetimindeki 07 T 3831 plakalı taksiye çarptıktan sonra Sezai Tosun yönetimindeki, içinde hastaneye götürmek için kreşten aldığı kızı Gürsu Tosun’un olduğu 07 AF 622 plakalı özel otomobili altına aldı. Aşırı hızlı kamyonet son olarak polise ait 07 A 5486 plakalı çekiciye çarparak durabildi.


Kaza mahallinde araçlar hurda yığınına döndü

Kazayı yara almadan atlatan Gürsu Tosun’un, soğuk algınlığı rahatsızlığı için hastaneye götürülmek üzere babası tarafından yaklaşık 10 dakika önce kreşten alındığı belirlendi. Kaza sırasında kırılan ön camdan fırlayan Gürsu Tosun, aracın ön kaputuna düştü. Kaza yerine gelen bir sürücünün küçük kızı kaputtan alarak kendi aracına koyduğu Gürsu Tosun, gelen ambulans ile hastaneye götürüldü.

Haberin Devamı

Gürsu Tosun’un babası Sezai Tosun ile kamyonet şoförü Bünyamin Öztürk araçlarında sıkıştıkları için uzun süre kurtarılmayı bekledi. İtfaiye kurtarma ekibinin müdahalesi ile yaklaşık 1 saatte sıkıştıkları yerden kurtarılan sürücüler tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ömer ERDEM / ANTALYA, (DHA)