Lüleburgaz Kazada yaşamını yitiren Sinan'ın ismi parkta yaşayacak

Kazada yaşamını yitiren Sinan'ın ismi parkta yaşayacak

Paylaş
Kazada yaşamını yitiren Sinan'ın ismi parkta yaşayacak

Kazada yaşamını yitiren Sinan'ın ismi parkta yaşayacak

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde bisikletiyle gezerken TIR'ın çarpması sonucu yaşamını yitiren Sinan Atakan Yavuz'un (13) adı parka verildi.

Zafer Mahallesi Gülaçar Sokak’ta bulunan parkın açılışına CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç, Lüleburgaz İYİ Parti yönetiminden Sibel Pişkin, Lüleburgaz Bisiklet ve Motosiklet Derneği, Hedef Doğa Sporları Grubu, diğer sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği üyesi Sinan Atakan Yavuz, 2017yılında bisikletiyle gezerken TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Lüleburgaz Belediyesi meclis kararı ile Yavuz'un sık sık oynamaya gittiği mahallesindeki Aydın Yuvam Kent içindeki parka verdi. Yavuz'un annesi Aynur babası Sinan Yavuz ile adın parka verilmesi için uğraş veren Gönül Çelik ile Şevki Vural, Belediye Başkanı Murat Gerenli'yi ziyaret ederek, teşekkür etti.Sinan Atakan Yavuz Parkı’na belediye tarafından, yeni spor aletleri, çocuk oyun grupları ve çocuk oyun kum havuzu yapıldı. Ayrıca 47 hobi bahçesi de vatandaşların kullanımına açıldı.

Haberin Devamı